Iduna är ett hobbyföretag som säljer hemkokt fudge på medeltids- och vikingamarknader. Vi använder de bästa råvarorna,o allt är helt naturligt samt tillverkat för hand.Besök oss gärna på någon marknad och låt dig förföras av våra ljuvliga smaker.

Jag heter Jeanette och driver hobbyföretaget Iduna som jag startade september 2011. Efter en tids funderingar så blev det äntligen realitet av mina tankar. Har alltid varit intresserad av medeltid och vikingatid. Har därför besökt marknader i flera år och känt en stark vilja att delta. Var bara tvungen att fundera ut vad jag skulle sälja. Godis blev det naturliga valet. Jag har jobbat som kallskänka i 15 år och har en passion för livets goda. Älskar att baka och göra godis.

 

Jag vill tacka:

Min pappa Rune Pettersson för allt du har byggt och kommer att bygga tillsammans med mig. Du är världens bästa!

David Wåhlander (Snickarvikingen) för hans fantastiska jobb på min specialdesignade marknadsvagn. Den blev allt jag tänkte mig och lite till.

Daniel Sjöstedt: För alla tips och råd du gett mig under de här åren. Du är en underbar människa och jag skattar dig högt.

Martin Ahlsén utan dig hade inget av det här blivit av. Vilket äventyr det blev/är. Så tacksam för att våra vägar korsades.

Patrik Gunnarsson för min fina hemsida.

//Jeanette

 

JEANETTE

Det är jag som är Jeanette och driver hobbyföretaget Iduna. Jag har arbetat som kallskänka i 15 år och har en passion för livets goda.

MALIN

Malin är min syster som är konditor i grunden. Hon har varit med och tagit fram och finslipat recepten på Idunas unika Fudgerecept.

Niklas

Niklas är min bror som ibland är med vid marknaderna och säljer.

 

 

IDUNA

0709-74 03 55

iduna.godis@gmail.com

www.facebook.com/Iduna.godis